Krishtlindjet ne Rixos Premium 5*, Dubrovnik, feste me Anxhela Peristeri, 23 dhe 24 Dhjetor

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Krishtlindjet ne Rixox Premium Dubrovnik 5*

 
Krishtlindjet ne Rixos Premium Dubrovnik 5*
– Anxhela Peristeri (Muzike Live)
23 ose 24 Dhjetor! 3 Dite 179€ Person

Ne cmim perfshihet :
👉Akomodimi ne Hotel 5* Lux
👉Darka e Krishtlindjeve me muzike Live
👉 2 mengjeset ne Hotel
👉Pishina dimerore dhe SPA
👉 Parkim, Wifi.
👉 Miniclub per femijet dhe game room

Extra 25€:
Transporti Vajtje Ardhje 

Te gjitha udhetimet per Krishtlindje dhe Vit te Ri i gjeni KETU!

Krishtlindjet ne Rixox Premium Dubrovnik 5*

Na ndiqni në faqen tonë web dhe në Kalemi Travel Facebook Page për oferta, paketa turistike, udhëtime turistike, udhëtime ditore, udhëtime në vendet më të vecanta, ture në grup, bileta avioni, bileta autobusi, hotele për pushime verore, hotele për pushime dimërore e për shumë shërbime turistike të tjera. 

tags: pushime në Mal te Zi, udhëtim në Mal te Zi, bileta për Budva, paketa turistike Budva, oferta për Budva, hotele në Budva, Budva oferta,  bileta avioni, agjensi udhëtimi me avion, biletë avioni, udhëtime me avion, kalemi travel bileta avioni, agjensi udhëtimesh me avion, bileta avioni online nga tirana, linja avioni, linjë avioni, bileta avioni ekonomike, guida turistike, guidë turistike, guidat turistike, udhëtime me guidë, oferta me guidë, agjensi udhëtimi, udhëtime turistike, agjensi udhëtimesh, agjensi udhëtimi tiranë, axhensi udhëtimesh, agjensi udhëtimesh tiranë, agjensi udhëtimi online, axhensi udhëtimi, udhëtim turistik, udhëtim, agjensi udhëtimi turistike, agjenci udhëtimi, oferta turistike, oferta për pushime, oferta pushimesh, agjensi turistike tiranë oferta, oferta pushimesh, oferta bileta avioni, oferta udhëtimi, oferta për udhëtime turistike. 

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: