Cfare mund te vizitosh per 4 dite në Pragë, Ceki?

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Udhëtim në Pragë, Ceki

Kontaktoni me konsuletet e turizmit prane Kalemi Travel per te marre paketen tuaj te personalizuar per Prage. Te gjitha hotelet mund t’i rezervoni edhe online ne www.hobi.al

Vendet e sugjeruara per te vizituar ne Prage:

Kalaja e Pragës
Kalaja e Pragës konsiderohet si një nga kalatë më të mëdha në botë. Ajo është 570 metra e gjatë dhe 130 metra e gjerë. Është një ndërtesë e cila përfshin kopshte, kisha, rrugica dhe rezidencën mbretërore. Për mijëra vite ka qenë selia e perandorëve, mbretërve dhe presidentëve çekë. Kalaja është një nga ndërtesat që e ka spikatur Pragën, si një nga vendet më të bukura.

Sheshi i vjetër i qytetit
Sheshi i vjetër i qyteti ndodhet në zemër të Pragës. Ky vend do t’ju magjepsë me atmosferën unike.
Aty do të gjeni disa nga ndërtesat më të vjetra të qytetit si: kishën Shën Nikolla, katedralen Yun dhe shtëpitë shumëngjyrëshe të stileve të ndryshme. Sheshi i vjetër i qyteti, është vendi ku shumë njerëz mblidhen në raste evenimentesh të veçanta.

Ora Astronomike
Nëse vizitoni Pragën, nuk duhet të humbisni dhe Orën Astronomike të qytetit të vjetër. Kjo orë është krijuar rreth 600 vjet më parë dhe u ofron vizitorëve një pamje interesante.

Udhëtim në Pragë, Republika Ceke, “Parisin e Evropës Qendrore”. Ky udhëtim në Pragë vjen për turistët Shqiptarë nga Agjensi Udhëtimi me Avion Kalemi Travel. Kontaktoni Agjensi Udhëtimesh Tiranë Kalemi Tours për këtë udhëtim në Pragë, oferta për pushime, apo për udhëtime turistike të tjera. 

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj si psh:

  1. Darke ne nje nga restorantet me te vecanta ne qytet qe daton qe ne ne kohen e mesjetes, ushqim 5 mundesi zgjedhjesh dhe pije pa limit – 50 €/Person
  2. Vizite ne te gjitha pikat kryesore te Prages planifikuar per 1 ose 2 dite, me guide dhe autobus – 40 €/Person
  3. Bilete per hyrje ne “Ora Astronomike” 600 vjecare, mundesi me kete bilete per te anashkaluar rradhen atje dhe per te shijuar nje pamje te bukur – 20 euro
  4. Rreth 3 ore darke ne anije me muzike live – 40 €/Person

Na ndiqni në faqen tonë web dhe në Kalemi Travel Facebook Page për oferta, paketa turistike, udhëtime turistike, udhëtime ditore, udhëtime në vendet më të vecanta, ture në grup, bileta avioni, bileta autobusi, hotele për pushime verore, hotele për pushime dimërore e për shumë shërbime turistike të tjera. 

tags: pragë, udhëtim në pragë, pragë ceki, tiranë pragë, oferta për udhëtim në pragë, ora astronomike në pragë, pragë, udhëtim turistik në pragë, ofertë pragë, ofertë praga, vjeshtë në pragë, bileta avioni tiranë prague, ofertë praga, praga ofertë, qyteti i pragës, hotel president prague, praga oferta, ceki, republika ceke, agjensi udhëtimi, udhëtime turistike, agjensi udhëtimesh, agjënsi udhëtimi tiranë, agjensi udhëtimesh me avion, agjensi udhëtimi me avion, axhensi udhëtimesh, agjensi udhëtimesh tiranë, agjensi udhëtimi online, axhensi udhëtimi, udhëtim turistik, udhëtim, agjensi udhëtimi turistike, agjenci udhëtimi, oferta turistike, oferta për pushime, oferta pushimesh, agjensi turistike tiranë oferta, oferta pushimesh, oferta bileta avioni, oferta udhëtimi, oferta për bileta avioni, oferta udhëtimesh me avion, oferta për udhëtime turistike. 

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: