Udhëtim në Korçë – Permet – Banjat e Benjes , 2 ditë 69€

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Udhetim ne Korce, Voskopoje, Drilon, Permet, Banjat e Benjes

Datat e nisjeve:
► 23, 30 Shtator
► 7, 14, 21, 28 Tetor
► 4, 11, 18, 25, 28 Nentor
   

– Hotel KOCIBELLI 4* POOL & SPA (Qender te Korces) 
– Hotel GRAND 4* (Qender te Korces)

PROGRAMI:

► Dita e pare:

Nisja nga Tirana ne oren 06:30.

Vazhdim i udhetimit tone drejt Parkut Natyror ne Drilon me nje ndalese gjate rruges per pushim dhe kafe. Vizite ne Tushemisht tek “Teto Ollga”.  Opsionale lundrim me varke ne Drilon. Vazhdimi i udhetimit per ne Voskopoje. Dreka e lire me gatime tradicionale ne tavernat e zones . Pas drekes Akomodimi ne hotel ne qender te Korces. Nisim vizitat ne pikat kryesore te qytetit: Bulevardi, Katedralja, Pazari i Vjeter, Mesonjtorja e Pare, etj.

 Mbremje e lire.

► Dita e dyte:

Mëngjesi në hotel. Nisemi drejt Farma Sotira ku do te qendrojme rreth 30 minuta per te shijuar natyren dhe konsumim per kafe. Vazhdojme programin drejt Banjave të Bënjës. Aty do të kemi mundësi të zbulojmë vaskat me ujëra termale, ku secila prej tyre mbart një veti ndryshe nga tjetra. Më pas do të mund të eksplorojmë përgjatë Kanionit të Langaricës.

Pasi te kemi vizituar Banjat e Benjes ndalese per te konsumuar dreke në qytetin e trëndafilave, Përmet dhe me pas nisemi në rrugën e kthimit.

Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!

NE CMIM PERFSHIHET
  • Mëngjesi
  • Transporti sipas programit
  • Përdorimi i pishinës dimërore, SPA
  • Akomodimi ne Hotel 4* ( Ne qender te Korces )
NE CMIM NUK PERFSHIHET 
  • Hyrjet në monumente dhe muzeume.
  • Dreka dhe darka

POLITIKAT E FEMIJEVE

• 0-2.9 vjec – falas
• 3-12 vjec perfiton 35 % zbritje
• 12 vjec e siper, pagese e plote

SHENIM

► Akomodimi ne dhome teke (single) ka pagese extra ne varesi te hoteleve ku qendrohet.
► Nese krevati nuk do te jete dopjo , do te jene dy krevat teke te bashkuar.
► Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)
► Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 1- 3 ditë para.
► Per rezervim nevojitet 50% e pageses parapagim dhe pjesa tjeter 5 dite para nisjes.
► Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.
► Agjensia nuk mban pergjegjesi per kushtet atmosferike .

Udhetim ne Korce

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: