Vjenë, 4 Ditë €399

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Udhetim në Vjenë

Udhetim në Vjenë
Datat e nisjeve: 

► 10 Maj 399€

Dita e Parë:
 Fluturimi Direkt Tiranë – Vjenë. Nisja më 13.20 – Mbrritje në Vjenë më 15.05. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Vizite e lirë në qendër të qytetit. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në hotel. Vizite e lirë në qendër të qytetit. Transfertë për në Aeroportin e Vjenës. Fluturimi për në Tiranë. Nisja më 19:00 – Mbrritje në Tiranë në 20:35. 

Kujdes:
Nisja më 15 Shkurt është nga Prishtina me këtë orar:

Prishtinë – Vjenë. Nisja më 08.20 – Mbrritje në Vjenë më 10.05
Vjenë – Prishtinë. Nisja më 06:00 – Mberritje ne Prishtine në 07:45. 
Transferta me autobus nga Tirana vajtje – ardhje drejt Aeroportit të Prishtinës ofrohet nga agjensia.

Pagesa përfshin:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel me 3 yje,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 30x 20cm.
(Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
(Nuk perfshihen bagazhe extra ne cmim)
Në pagesë nuk janë përfshirë:
 Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
 Hyrjet në monumente dhe muzeume.
Kujdes:
1. Oraret e nisjes dhe mbrritjes mund të ndryshojnë nga Kompania Ajrore, por në çdo rast programi do zbatohet i plotë me korigjime dhe spostimet e nevojshme.
2. Në Program janë parashikuar në detaje Udhëtimet dhe Ndalesat. Por nëse do ketë vonesa në trafik apo vonesa të shkaktuara nga qëndrimi i gjatë në një ndalesë, mund të mos bëhen të gjithë ndalesat. Shoferi Autobusit ka ndalesë ligjore në orarin e punës.
3. Ky program është Ekonomik. Hotelet mund të mos jenë në qendër. Informohuni paraprakisht për emrat e Hoteleve gjatë turit. Ne si Operator përpiqemi që Hotelet të zgjidhen sa më të përshtatshëm.

Kalemi Travel

Na ndiqni në faqen tonë web dhe në Kalemi Travel Facebook Page për oferta, paketa turistike, udhëtime turistike, udhëtime ditore, udhëtime në vendet më të vecanta, ture në grup, bileta avioni, bileta autobusi, hotele për pushime verore, hotele për pushime dimërore e për shumë shërbime turistike të tjera. 

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: