Pushime në Marok

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Pushime në Marok

 Marok, vendin e vargmaleve epike, qyteteve antike, shkretëtirave të paana, dhe diversitetit autentik. 

Asnje vend nuk eshte aq terheqes dhe befasues sa Maroku. Nje vend plot kontraste imazhesh, ngjyrash, aromash te cuditshme dhe eksperiencash ekzotike. Nje destinacion me ekstreme te jashtezakonshme, me mundesi te pafundme ku brenda nje dite mund te shijoni plazhet e mrekullueshme te Agadirit, freskine dhe gjelberimin e Maleve Atlas, diellin e nxehte ne rrugicat e Marakeshit dhe hapsirat ranore te Saharase.

Nje vend sa legjendar aq edhe real, sa I vjeter aq edhe I ri ku tradita nderthuret aq natyrshem me modernizmin.Agadir dhe Kasablanka, Marakesh dhe Tanger emra legjendare qe mbartin nostalgjine e vendeve te largeta por ne fakt mjafton te kalosh ngushticen e Gjibraltarit qe kjo toke magjike te shpaloset perpara syve te turisteve Europiane.

Dergoni kerkesen tuaj ne Facebook, e-mail: [email protected] ose ne chat-box poshte djathtas, ne menyre qe agjentet tane te pergatisin paketen me te pershtatshme per ju.

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: