Paketa per panaire nderkombetare

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Behuni pjese e panaireve nderkombetare te biznesit. Mund te shkoni si vizitore, ose nese keni deshire ne ju ndihmojme te aplikoni per stende.

Kalemi Travel ju ofron paketa te plota per pjesemarrje ne keto panaire. Cmimet jane cmime referenciale, sepse rriten me shitjen e biletave, dhe perfshijne bilete avionoi + hotel + bileta ne panair (nese nevojitet). Kontaktoni me agjentet tane per oferten momentale. 
Per cdo panair qe nuk eshte ne kete liste, na kontaktoni: 

Panari i Teknologjise

 • Mobile World Congress, Barcelone , 24-27 Shkurt 2020, 665 euro/p
  Panairi me i madh mbi celularet ne bote
 • Internet World EXPO, Mynih , 10-11 Mars 2020, 190 euro/p
 • Techni-Show, Utrech,17-20 Mars 2020, 455 euro/p
 • Wire, Dusseldorf, 30-3 Prill 2020, 799 euro/p
  Panairi me i rendesishem i industrise se kabujve dhe telave.
 • Components for Processing and Packaging, Dusseldorf, 7-13 Maj 2020 , 690 euro/p
 • Bautec, Berlin , 18-21 Mars 2020, 210 euro/p
  Panair mbi Industrine e Ndertimit
 • Industrial Energy Systems EURASIA, Stamboll, 12-15 Mars 2020, 240 euro/p
 • EnergyMed , Napoli, 2-4 Prill 2020, 270 euro
  Panairi mbi Energjine e rinovueshme dhe eficencen energjitike
  Solar Energy & Technologies Fair, Stamboll, 2-4 Prill 2020, 240 euro/p
  Panairi dedikuar paneleve fotovoltaike

Panari i Agroturizem 

 • International Green Week Berlin, Berlin,  dt.17-26 Janar 2020 , 160 euro/p
  Panairi me i madh ne bote mbi Ushqimin , Agrikulturen dhe Hortikulture
 • Fieragricola, Verona , 29-3 Shkurt 2020, 260 euro/p
 • Vinitaly, Verona, 19-22 Prill 2020 , 260 euro/
 • EIMA International, Bologna , 11-15 Nentor 2020, 480 euro/p
  Panairi Nderkombetar i makinerive mbi Kopshtarine dhe Agrikulturen

   

Panairi i Shendetit dhe Mjeksise 

 • Expodental, Madrid , 12-14 Mars 2020, 340 euro/p
 • Fibo, Koln, 2-5 Prill 2020, 719 euro/p
  Panairi me i madh ne bote mbi Shendetin , Fitness & Wellness
 • IDEX, Stamboll, 9-12 Prill 2020, 235 euro/p
  Panairi mbi paisjet, aparaturat dhe materialet Dentar
 • Exposanita, Bologna, 15-17 Prill 2020, 315 euro/p
  Panairi Nderkombetar mbi Lujdesin Shendetesor
 • Cosmofarma, Bologna , 17-19 Prill 2020, 325 euro/p
  Panairi me i madh Europian mbi farmaceutiken lidhur me Kujdesin Shendetsor dhe “Beauty Care”
 • IFAS, Zyrih , 20-23 Tetor 2020, 435 euro/ person
  Panairi Nderkombetar mbi Pajisjet Mjeksore dhe Furnitoret 

 


Panairi i Ushqimeve dhe Pijeve

 • ISM,  Koln, 2-5 Shkurt 2020, 670 euro/ p
  Nder panairet me te medhenj mbi Embelsirat dhe Biskotat
 • Vinisud, Paris, 10-12 Shkurt 2020, 230 euro/p
  Panairi Nderkombetar i Vererave dhe Pijeve Alkolike Mesdhetare
 • Oenotelia, Athine, 7-9 Mars 2020, 210 euro 
  Panairi i Veres dhe Pijeve Alkolike
 • Food Expo Greece, Athine , 7-9 Mars 2020, 210 euro/p
  Panairi Nderkombetar i Ushqimeve dhe Pijeve
 • ProWein, Dusseldorf, 15-17 Mars 2020 , 650 euro/p
  Panairi me i madhe ne Bote per Vererat dhe Pijet Alkolike
 • World Olive Oil Exhibition, Madrid 18-19 Mars 2020 , 500 euro/ person
  Panairi numer 1 ne Bote dedikuar vajit te ullirit

Cmimet perfshijne: 
Biletat e avionit 
Akomodimin ne hotel me mengjes 
Pagesa per pjesmarrjen (kur eshte me bileta hyrese) 

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: