Mostar – Medjugorje – Ujvara Kravica, 2 dite, €69

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Mostar Medjugore

Mostar – Medjugore – Ujvara Kravica

►QERSHOR: 01-02, 08-09, 15-16, 22-23, 29-30

Hotel 3* ose 4* (Ne Medjugore)
Hotel 4* (Ne Medjugore)

Ne cmim perfshihet:

 • Akomodimi në hotel 3* ose 4*
 • Mëngjesi dhe darka
 • Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit
 • Taksa e hyrjes ne Bosnje 3 euro/personi
 • Transporti me automjet komod


Ne cmim perfshihet:

Hyrjet në monumente dhe muzeume.
Bileta e hyrjes në Ujëvaren Kravica. extra 10 euro
Dreka
Siguracioni i shëndetit në udhëtim
Taksa lokale 1 EUR

DITA E PARË: VIZITË NË MOSTAR DHE MEDJUGORJE

-Nisja nga Tirana në orën 05:00.

Vazhdimi i udhëtimit drejtë pikës kufitare të Hanit të Hotit. Procedura doganore. Pas kalimit në territorin e Malit të Zi, ndalesa e parë do të jetë në Tuz të Malit të Zi per kafe.
Vazhdimi i udhëtimit me pas drejtë Bosnje dhe Hercegovinës. Vizitë në Mostar ose ndryshe qyteti i Menekshese ku do të kemi mundësinë të shohim:
– Urën e famshme të Mostarit;
– Rrugën e famshme te mjeshtërve të vjetër;
– Xhaminë e madhe;
– Katedralen e betontë të Mostarit (e vetmja në Europë);
Kohë e lirë më pas për të shëtitur në qytetin e vjetër të Mostarit. Pas vizitës së Mostarit, vazhdimi udhëtimit për në Medjugorje. Akomodimi në hotel. Darka ne hotel
Pas darkes vizitojmë Medjugorjen ose vendi i ”Gospa Mira” (Zonja e Paqes), shtatoren që qan, si dhe Katedralen e Shenjtë të qytetit duke shijuar bukuritë e këtij vendi të bekuar.

►DITA E DYTË: PELIGRINAZH NË MEDJUGORJE – UJËVARA KRAVICA
Mëngjesi në hotel.
Pas mëngjesit, nisja më pas drejtë vendit ku është shfaqur Shën Mëria vendi i mrekulllive për shumë besimtarë që vijnë nga shtete të ndryshme të botës për të vizituar këtë vend hyjnor.
Më pas vazhdojmë vizitën tonë në ujëvarat e Kravicës, në një nga mrekullitë e natyrës në zonën e Medjugorjes. ( Opsionale 10 euro extra bileta )
Vazhdimi i udhëtimit për kthim në Tiranë me ndalesa të shkurtra gjatë rrugës.
Mbërritja në Tiranë në darkë.
Fundi i shërbimit tonë.

Shënim

 • Krevati mund të mos jetë dopio, por 2 krevate tek të bashkuar.
 • Personi tek, në dhomë dyshe, paguan €30 shtesë.

Fëmijët

 • 0-2 vjec janë falas;
 • 3-6.99 vjec 30% zbritje
 • Mbi 7 vjec pagese e plote

Ju bëjmë me dije se

 • Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës ne momentin e rezervimit, ndërsa pagesen e plotë deri në 5 dite para nisjes.
 • Pagesa e bëre është e pakthyeshme.
 • Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.
 • Mostar Medjugore
Dergojani miqve tuaj kete oferte me: