Udhëtim në Brazil

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Brazili, duke filluar nga 840 euro

Udhëtim në Brazil: Përjetoni ritmet e sambës, plazhet me rërë të bardhë, xhunglën e amazonës dhe aventurën në një udhëtim të vetëm.

Në Brazil mund të shkoni në periudhën për të parë karanvalet, mund të vizitoni xhunglën me guida ditore që mbyllen nga agjensia dhe padyshim të relaksoheni përgjatë birgjeve të Oqeanit Atlantik.

Kontaktoni Kalemi Travel për udhëtim në Brazil.

Në cmimet më poshtë përfshihet: Bileta e avionit + akomodimi në hotel  +mëngjeset

1. 13-20 mars – 860 euro personi (Hotel Atlântico Rio 4*)

2. 19-26 mars – 990 euro personi (Hotel Atlantico Copacabana 4*)

3. 6-17 mars, Karnavalet ne Rio–  1140 euro personi (Hotel Atlântico Rio 4*, perfshihet edhe bileta e karnavaleve e dates 9 mars)

4. 21-28 mars -840 euro personi (Hotel Atlantico Copacabana 4*)

5. 2-10 prill – 990 euro personi (Hotel Atlântico Rio 4*)

6. 1-8 maj -990 euro personi (Atlantico Copacabana 4*)

7. 21-28 maj – 990 euro personi (Atlantico Copacabana 4*)

8. 3-10 qershor – 990 euro personi (Atlantico Copacabana 4*)

9. 7-14 qershor – 990 euro personi (Atlantico Copacabana 4*)

10. 10-17 qershor -990 euro personi (Atlantico Copacabana 4*)

11. 27 qershor- 4 korrik – 990 euro personi (Atlantico Copacabana 4*)

Na ndiqni në faqen tonë web dhe në Kalemi Travel Facebook Page për oferta, paketa turistike, udhëtime turistike, udhëtime ditore, udhëtime në vendet më të vecanta, ture në grup, bileta avioni, bileta autobusi, hotele për pushime verore, hotele për pushime dimërore e për shumë shërbime turistike të tjera. 

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: