Pushime në Kuba

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Pushime në Kuba

Pushime në Kuba nga Kalemi Travel. Kjo paketë turistike sugjerohet duket kombinuar një vizitë në Havana dhe qëndrim për plazh “All Inclusive” në Varadero.

Dergoni kerkesen tuaj ne Facebook, e-mail: [email protected] ose ne chat-box poshte djathtas, ne menyre qe agjentet tane te pergatisin paketen me te pershtatshme per ju.

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: