Krishtlindjet dhe Viti i Ri 2024 & 1, 2 Janar – Oferta

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Oferta per festat e fundvitit, Krishtlindje dhe Vitin e Ri 2024 nga Kalemi Travel. Per paketa individuale, pa guide dhe shoqerues, na kontaktoni!

Klikoni mbi programin e deshiruar per detajet!
Udhetimet per Krishtlindje, dhe Fillim Janari i gjeni poshte ofertave per Vitin e Ri!

Oferta Turistike për Vitin e Ri 2024:

Viti i Ri me charter all inclusive ne Antalya dhe Sharm el Sheikh. Na kontaktoni per paketat!
Viti i Ri në Ulqin, All Inclusive, €249 (Hotel Azul + Feste nga Renis Gjoka)
Viti i Ri në Dubai dhe Abu Dhabi, 6 dite 879€
Viti i Ri në Paris, 29 Dhjetor, 4 Ditë, €499
Viti i Ri në Stamboll, 29, 30, 31 Dhjetor, 4 dite, 349€
Viti i ri ne Bianca Resort 5* – Kolashin, 4 dite 445€
Viti i Ri ne Radika Resort 5* – Mavrove, 3 dite 349€
Viti i Ri ne Brezovica Resort & Spa 5* 3 dite 299€
Viti i Ri në Amsterdam, 30 Dhjetor, 4 Ditë, €549
Viti Ri ne Barcelonë, 4 dite, 29 Dhjetor, €499
Viti i Ri ne Venecia, 4 dite, 449€
Viti Ri në Pragë, 29 Dhjetor, 4 Ditë, €499
Viti i Ri ne Rome – Firenze, 29 Dhjetor, 4 dite, €449
Viti i Ri në Beograd dhe Sarajevë, 29 Dhjetor, 4 Ditë, €159
Viti i Ri në Sofje dhe Selanik, 30 Dhjetor, 4 Ditë, €169
Viti i Ri në Selanik, Stamboll, Sofje, 29 Dhjetor, 5 Ditë, €189
Viti i Ri në Ulqin, All Inclusive, 31 Dhjetor, 3 Ditë €169
Viti i Ri ne Mal te Zi, 3 Dite
Viti i Ri ne Korce, 31 Dhjetor, 3 dite, €159

Oferta Turistike për Krishtlindje: 

Krishtlindjet ne Abu Dhabi- Dubai, 22 Dhjetor 6 dite, 539€
Krishtlindjet te Bianca Resort 5* – Kolashin, 3 dite 198€

Krishtlindjet ne Radika Resort 5* – Mavrove, 3 dite 199€
Krishtlindjet Dubrovnik, 3 ditë, €119

Udhetimet pas Vitit te Ri

Ski ne Kolashin, 2 dite, 69€
Ski ne Brezovice – Prevalle, 2 Dite, €75
Budva – Kotorr – Ulqin, 2 Dite, €60
Ski në Mavrovë, 2 dite, €59
Ski ne Kodra e Diellit (Popova Shapka), 2 dite, €69
Ski në Bogë, 2 Ditë, €49
Korçë – Voskopojë , 2 ditë 55€
Dubrovnik, 3 ditë, €109

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: