Udhëtim në Verona, Itali

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Udhëtim në Verona, Itali, 4 dite, 189€

Udhëtim në Verona, Itali, “qytetin e të dashuruarve”. Ky udhëtim në Verona vjen për turistët Shqiptarë nga Agjensi Udhëtimesh me Avion Kalemi Travel. Kontaktoni Agjensi Udhëtimi Tiranë Kalemi Tours për këtë udhëtim në Verona, udhëtimi turistike në Itali të tjera, bileta avioni për Itali, oferta për pushime, apo për udhëtime turistike të tjera. 

KUJDES: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni sa me pare, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kete periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara.

Cmimet me poshte jane momentale dhe referenciale. Mund te ndodhe qe keto cmime te ndryshojne per keto data, por agjentet tane mund t’ju gjejne te njejtin cmim per data te tjera. Rezervoni sa me pare, qe perfitoni keto cmime:

Datat e nisjes: 

8 nentor – 260 euro
15 nentor – 189 euro
22 nentor – 195 euro
29 nentor – 195 euro
6 dhjetor – 195 euro
13 dhjetor – 219euro
20 dhjetor – 275 euro

Në çmim përfshihet:
– Fluturimi nga Tirana
– Akomodimi ne Montresor Palace 4*, Hotel Leon d’Oro 4* ose te ngjashem
– Mëngjeset për ditet e qendrimit

‼ Tani, udhetimet individuale mund t’i rezervoni online ne   www.hobi.al 
Zgjidhni opsionin “Holiday” qe perfshin avion + hotel, vendosni aeroportin nga deshironi te udhetoni, datat qe deshironi dhe do ju shfaqen te gjitha opsionet e hoteleve. Cmimet kane te perfshire edhe avionin. Rezervimin mund ta beni online me karte krediti ose prane agjensise.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Gjitashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj.

Na ndiqni në faqen tonë web dhe në Kalemi Travel Facebook Page për oferta, paketa turistike, udhëtime turistike, udhëtime ditore, udhëtime në vendet më të vecanta, ture në grup, bileta avioni, bileta autobusi, hotele për pushime verore, hotele për pushime dimërore e për shumë shërbime turistike të tjera. 

tags: verona itali, ballkoni në verona, udhëtim në verona, bileta avioni tiranë verona, venecia verona, bileta avioni për verona, tiranë verona bileta avioni, verona venecia, bileta avioni verona tirana, tirana verona, tirana verona bileta avioni, tiranë verona, verona tiranë, udhëtime turistike në itali, bileta për itali, bileta avioni itali, pushime në itali, bileta avioni për itali, bileta autobusi për itali, verona to venecia, agjensi udhëtimi, udhëtime turistike, agjensi udhëtimesh, agjënsi udhëtimi tiranë, agjensi udhëtimesh me avion, agjensi udhëtimi me avion, axhensi udhëtimesh, agjensi udhëtimesh tiranë, agjensi udhëtimi online, axhensi udhëtimi, udhëtim turistik, udhëtim, agjensi udhëtimi turistike, agjenci udhëtimi, oferta turistike, oferta për pushime, oferta pushimesh, agjensi turistike tiranë oferta, oferta pushimesh, oferta bileta avioni, oferta udhëtimi, oferta për bileta avioni, oferta udhëtimesh me avion, oferta për udhëtime turistike. 

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: