Cfare mund te vizitosh per 4 dite në Oslo, Norvegji?

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Udhëtim në Oslo

Kontaktoni me konsuletet e turizmit prane Kalemi Travel per te marre paketen tuaj te personalizuar per Budapest. Te gjitha hotelet mund t’i rezervoni edhe online ne www.hobi.al

Program i sugjeruar per kete udhetim:
(te gjitha udhetimet opsionale te permenduar me poshte mund t’i rezervoni direkt ne agjensi per te shmangur rradhet e gjata)

Dita e Parë: Fluturimi direkt Tiranë – Oslo Torp Sandefjord.

Dita e Dytë: Vizitë në Monumentet e Oslos:  Muzeumi Viking Ship, Gadishulli Bygdoy, Muzeumi Fram dhe Kontiki, Muzeumi I hapur i Historise dhe Kulturës Norvegjeze, Parku Vigeland.

Dita e Tretë: Vizitë panoramike në Monumentet e Oslos:  Muzeu Nacional,  Pallati Mbretëror, Katedralja, Bashkia, Opera, Kështjella Akershus.

Dita e Katërt: Shëtitje me Kroçere në Fjordet e Oslos.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. 

Udhëtim në Oslo

Na ndiqni në faqen tonë web dhe në Kalemi Travel Facebook Page për oferta, paketa turistike, udhëtime turistike, udhëtime ditore, udhëtime në vendet më të vecanta, ture në grup, bileta avioni, bileta autobusi, hotele për pushime verore, hotele për pushime dimërore e për shumë shërbime turistike të tjera. 

Oslo, oferta ne oslo, udhetim ne norvegji, bileta per norvegji, bileta te lira ne oslo, bileta online ne oslo

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: