Meteora – Kallabaka – Janine 2 Dite 65€

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Udhetim ne Meteora

Description
JANINE – METORA – KALLABAKA – KASTORIA

►MARS: 23-24, 30-31
►PASHKET KATOLIKE: 31 MARS – 01 PRILL
►PRILL: 06-07, 13-14, 20-21, 27-28
HOTEL 3* ose 4* BB

Price Includes
Akomodimi në hotel 3* ose 4*
Mëngjesi
Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit
Transporti me automjet komod


Price Excludes
Gjithcka e papërmendur me sipër.
Hyrja në monumente dhe muzeume.
Siguracioni i shëndetit në udhëtim
TAKSA LOKALE HOTEL 3* €3 DHOMA/NATE
TAKSA LOKALE HOTEL 4* €7 DHOMA/NATE
TAKSA LOKALE HOTEL 5* €10 DHOMA/NATE


Day 1: DITA E PARE
-Nisja nga Tirana në oren 05.00.
►Nisja nga Durresi ne oren 05:30. (Kthimi ne Durres 5 euro extra)

Vazhdojme udhëtimin me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavisë drejt Janinës, kryeqendrës së Epirit. Vizitohet Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra dhe ishulli i Janines ku ndodhet dhe shtepia muzeale e Ali Pashe Tepelenes . Pasdite, vonë, vazhdimi i rrugës për në Kallabaka. Sistemimi dhe akomodimi në hotel.


Day 2: DITA E DYTE
➤Dita e Dytë: Mengjesi në hotel. Paradite, vizitë panoramike e disa prej manastireve më të famshëm të Meteorës. Zonës më të bukur në Greqi që shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botërore të UNESCO. Konsumimi i ushqimit në Meteora. Vizitë në Kostur. Kthimi ne Shqipëri nga dogana e Kapshticës. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës për kafe.
Mberritja në Elbasan dhe Tiranë në mbremje.
Fundi i shërbimit tonë!


Duhet te keni me vete:
-Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata.

Na kontaktoni ne Facebook ose Instagram

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: