Paketa per koncerte

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:


Ndiqni kengetarin apo grupin tuaj LIVE ne koncerte.

Kalemi Travel disponon bileta per cdo artist dhe cdo koncert, ndaj na kontaktoni per koncertin tuaj te deshiruar.

Disa sugjerime:

1. Elton John: 8-11 Maj Berlin, 22-23 Maj Barcelone (2023)
2. Justin Bieber: 16 Janar Hamburg, 23 Janar Madrid, 25 Janar Barcelone, 27-28 Maj Bologna (2023)
3. Rammstein: 4 Gusht Berlin (2023)
4. Scorpions: 23 Maj Berlin, 28 Maj Lyon (2023)
5. Backstreet Boys: 20 Tetor Munich, 25 Tetor Hamburg (2022)
6. One Republic: 4 Nentor Vienna (2022)
7. Eros Ramazzoti: 9 Shkurt Lyon, 14 Shkurt Paris (2023)
8. Harry Styles: 17 Maj Munich, 5 Qershor Amsterdam, 5 Korrik Frankfurt (2023)
9. Swedish House Mafia: 3 Nentor Viene, 11 Nentor Oslo (2022)
10. Electric Love Festival: 6-8Korrik 2023 Austri 2023

Per datat e koncerteve te tjera, si dhe per koncerte qe nuk jane ne listen me siper, na kontaktoni.

Kontaktoni me agjentet per koncertin qe ju intereson duke derguar nje mesazh ne Facebook ose ne [email protected].

Sugjerim: Ne menyre qe te perfitoni ofertat me te lira, ju sugjerojme te rezervoni ne avance paketen tuaj, mundesisht 4 jave para nisjes.

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: