Pushime në Korfuz All Inclusive

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Pushime në Korfuz All Inclusive 
(Paketa 4, 5, 8 ditore)

Nisja nga Tirana ne oren 23:00 te dates paraardhese:

Lexoni me poshte datat e nisjeve cmimet perkatese per cdo date!

Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:
1. Akomodim All Inclusive ne hotelet Messonghi, Belvedere, Alexandros (mengjes, dreke, darke dhe pije gjate vakteve) dhe mengjes e darke ne hotel Marbella Corfu.
2. Vajtje – Ardhje me autobus.

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Pakata 4 ditore: 

Data e nisjesCorfu Belvedere 3*Messonghi Beach 3*Lux Me Grecotel Daphnila Bay Dassia 4*Hotel Corcyra Beach 4*
7 Maj210€425€499
14 Maj210€490€415€
21 Maj199€210€490€485€
28 Maj199210€535€599€
Data e nisjesCorfu Belvedere 3*Messonghi Beach 3*Sentido Apollo-Palace 4*Lux Me Grecotel Daphnila Bay Dassia 4*
4 Qershor199€255€289€640€
11, 18 Qershor199€270€325€640€
25 Qershor219€270€325€660€
Data e nisjesCorfu Belvedere 3*Messonghi Beach 3*Sentido Apollo-Palace 4*
Lux Me Grecotel Daphnila Bay Dassia 4*
2 Korrik259€270€355€760€
9 Korrik279€385€375€760€
16 Korrik319€385€390€760€
23 Korrik319€385€429€805€
Data e nisjesCorfu Belvedere 3*Messonghi Beach 3*Sentido Apollo-Palace 4*Lux Me Grecotel Daphnila Bay Dassia 4*
6, 13 Gusht319€385€429€870€
20 Gusht319€385€395€870€
27 Gusht259€385€369€760€
Data e nisjesCorfu Belvedere 3*Messonghi Beach 3*Sentido Apollo-Palace 4*Lux Me Grecotel Daphnila Bay Dassia 4*
3 Shtator259€275€369€760€
10 Shtator259€275€350€760€
17 Shtator259€275€315€645€
24 Shtator205€209€315€645€

Paketa 5 ditore: 

Data e nisjesCorfu Belvedere 3*Messonghi Beach 3*Hotel Corcyra Beach 4* Lux Me Grecotel Daphnila Bay Dassia 4*
3 Maj259535€575
10 Maj259535€610€
17 Maj259660€635€
24 Maj245€259745€699€
31 Maj245€259810€860€
Data e nisjesCorfu Belvedere 3*Messonghi Beach 3*Sentido Apollo-Palace 4*Lux Me Grecotel Daphnila Bay Dassia 4*
7 Qershor245€345€385€835€
14 Qershor245€345€429€869€
21 Qershor245€345€449€839€
28 Qershor325€429€945€
Data e nisjesCorfu Belvedere 3*Messonghi Beach 3*Sentido Apollo-Palace 4*Lux Me Grecotel Daphnila Bay Dassia 4*
5 Korrik325€490€479€995€
12 Korrik405€490€499€1030€
19, 26 Korrik405€490€575€1030€
Data e nisjesCorfu Belvedere 3*Messonghi Beach 3*Sentido Apollo-Palace 4*Lux Me Grecotel Daphnila Bay Dassia 4*
2, 9 Gusht405€490€575€1185€
16 Gusht405€490€535€1220€
23 Gusht405€490€495€1110€
30 Gusht325€419€470€999€
Data e nisjesCorfu Belvedere 3*Messonghi Beach 3*Sentido Apollo-Palace 4*Lux Me Grecotel Daphnila Bay Dassia 4*
6 Shtator325€345€490€1035€
13 Shtator325€345€399€919€
20 Shtator255€299€410€869€

Paketa 8 ditore: 

Data e nisjesCorfu Belvedere 3*Messonghi Beach 3*Hotel Corcyra Beach 4* Lux Me Grecotel Daphnila Bay Dassia 4*
3 Maj410€1145€960€
10 Maj410€889€1040€
17 Maj415€1165€1065€
24 Maj385€415€1320€
Data e nisjesCorfu Belvedere 3*Messonghi Beach 3*Hotel Corcyra Beach 4* Lux Me Grecotel Daphnila Bay Dassia 4*
31 Maj385€455€1315€1479€
7, 14 Qershor385€555€1340€1419€
21 Qershor405€555€1490€1565€
28 Qershor519€1579€1650€
Data e nisjesCorfu Belvedere 3*Messonghi Beach 3*Hotel Corcyra Beach 4* Lux Me Grecotel Daphnila Bay Dassia 4*
5 Korrik540€815€1695€1695€
12 Korrik665€815€1840€1695€
19 Korrik665€815€1695€1795€
26 Korrik665€815€1899€1835€
Data e nisjesCorfu Belvedere 3*Messonghi Beach 3*Hotel Corcyra Beach 4* Lux Me Grecotel Daphnila Bay Dassia 4*
2, 9 Gusht665€815€2150€1955€
16 Gusht665€815€2105€1955€
23 Gusht605€815€2109€1775€
30 Gusht519€630€1715€1700€
Data e nisjesCorfu Belvedere 3*Messonghi Beach 3*Hotel Corcyra Beach 4* Lux Me Grecotel Daphnila Bay Dassia 4*
6 Shtator519€555€1579€1700€
13 Shtator519€555€1559€1505€
20 Shtator399€449€1280€1425€

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Taksa e qytetit, 1.5 euro ne hotel me 3* per dhome/ per nate , 2 euro ne hotel me 4* per dhome/ per nate, dhe 4 euro ne hotel me 5* per dhome/ per nate.

Te gjitha hotelet ne Korfuz (pa transport) i gjeni ne www.hob.al. Beni kerkimin me emrin e hotelit ose me destinacionin Corfu.

Pushime në Greqi All Inclusive: Pushime në Korfuz All Inclusive. Kaloni pushimet verore në ishullin idilik të përmdendur si vend shpëtimi i Odiseut.  Oferta turistike në Korfuz, Greqi, vjen nga Agjensi turistike në Tiranë Kalemi Travel. Me larminë unike për një ishull, Korfuzi u mundëson turistëve pushimet verore speciale. Kontaktoni Kalemi Travel & Tours për këto pushime në Greqi All Inclusive apo për paketa turistike të tjera.  

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: