Cfare mund te vizitosh per 3 dite në Stamboll?

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Tirane Stamboll, Pakete turistike.

Kontaktoni me konsuletet e turizmit prane Kalemi Travel per te marre paketen tuaj te personalizuar per Stamboll. Te gjitha hotelet mund t’i rezervoni edhe online ne www.hobi.al

Program i sugjeruar per kete udhetim:
(te gjitha udhetimet opsionale te permenduar me poshte mund t’i rezervoni direkt ne agjensi per te shmangur rradhet e gjata)

Dita e Parë: Mund te behet nje shetitje ne nje nga zonat me terheqese te Kodra e te Dashuruarve (Çam Lixha- pikën më të lartë të qytetit). Aty mund te shijoni pamjen e qytetit nga lart . Vizitë në Taksim.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Paradite mund te merrni autobusin Hop -On Hop – Off ( 50 euro )ku mund te beni nje vizitë panoramike në Monumentet Kryesore të qytetit, si: vizite tek Bazilika e famshme Shën Sofias (hyrja 10 euro), Xhamia Blu,  Sarajet e Topkapise (opsionale hyrja 10 euro). Me pas vizite ne Kapali Carsisi(vetem 700 m larg hotelit).
Ne mbremje shfaqje e Nates Turke ne anije, nen uren e Bosforit ku perfshihet darka dhe pije pa limit (35 euro).

Dita e Trete: . Vizite ne muzeun Panorama (hyrja opsionale 5 euro). Vizite ne Akuariumin Florja (Hyrja opsionale 15 euro)
Me pas nje lundrim me anije për tre orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas.

Tirane Stamboll, Pakete turistike.

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: