Udhëtim në Paris

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Udhëtim në Paris, 4 dite, 165€

Udhëtim në Paris, kryeqytetin ikonë ku pasurisë kulturore i bashkohet vrulli modern i teknologjisë. Ky udhëtim në Paris vjen për turistët Shqiptarë nga Agjensi Udhëtimi me Avion Kalemi Travel. Kontaktoni Agjensi Udhëtimesh Tiranë Kalemi Tours për këtë udhëtim në Paris, oferta për pushime, apo për udhëtime turistike të tjera. 

KUJDES: Cmimet me poshte jane referenciale dhe momentale. Cmimet rriten me shitjen e biletave. Kontaktoni me agjentet tane per t’ju gjetur oferten me te pershtatshme!

Nisje nga Shkupi

Datat e nisjes:

22 Nentor 319 euro personi

06 Dhjetor 269 euro personi

13 Dhjetor 249 euro personi

27 Dhjetor 307 euro personi

10 Janar 217 euro personi

24 Janar 165 euro personi

07 Shkurt 179 euro personi

14 Shkurt 206 euro personi

21 Shkurt 289 euro personi

Nisje nga Tirana

Datat e nisjes:

30 Janar 237 euro personi

06 Shkurt 257 euro personi

13 Shkurt 308 euro personi

27 Shkurt 229 euro personi

Në çmim përfshihet:

– fluturimi direkt vajtje – ardhje
– akomodimi në hotel Bristol Repubique, Mirific ose Bellevue Montmartre
– mëngjeset për të gjitha ditët

Ne cmim nuk perfshihet:
– guida
– transferta aeroport – hotel – aeroport
– taksa e qytetit 2-3 euro/person dita
– siguracioni i shendetit ne udhetim

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj si psh:

  1. Mbremje romatike ne anije 60 minuta ne Sene, nga ku mund te shijoni dritat e Parisit – 20€/Person
  2. Bileta e Hyrjes ne Disneyland  – 60€/Person
  3. Vizite ne te gjitha atraksionet e Parisit vizite e planifikuar nga 1-2 dite – 38€/Person

‼ Tani, udhetimet individuale mund t’i rezervoni online ne   www.hobi.al 
Zgjidhni opsionin “Holiday” qe perfshin avion + hotel, vendosni aeroportin nga deshironi te udhetoni, datat qe deshironi dhe do ju shfaqen te gjitha opsionet e hoteleve. Cmimet kane te perfshire edhe avionin. Rezervimin mund ta beni online me karte krediti ose prane agjensise.

Na ndiqni në faqen tonë web dhe në Kalemi Travel Facebook Page për oferta, paketa turistike, udhëtime turistike, udhëtime ditore, udhëtime në vendet më të vecanta, ture në grup, bileta avioni, bileta autobusi, hotele për pushime verore, hotele për pushime dimërore e për shumë shërbime turistike të tjera. 

tags: udhëtim në paris, tiranë paris me autobus, paketa turistike paris, udhëtim në disneyland paris, bileta per paris, hotele ne paris, hotel ne paris, oferta per paris, pushime ne paris, vjeshte ne paris, shen valentini ne paris, bileta avioni tirane paris, oferta paris, udhëtime turistike në paris, shkup paris bileta avioni, tiranë paris bileta avioni, bileta avioni shkup paris, paris oferta, guidë turistike për paris, viti i ri në paris, krishtlindje në paris, udhëtim në paris, bileta avioni për paris, udhëtime në paris, bileta avioni paris, bileta avioni të lira tiranë paris, kalemi travel paris, parisi francë, biletë avioni tiranë paris, shkup paris, hotele në paris francë, oferta për disneyland paris, ofertë paris, paketa turistike për në paris, bileta avioni paris tiranë, oferta disneyland paris, agjensi udhëtimi, udhëtime turistike, agjensi udhëtimesh, agjënsi udhëtimi tiranë, agjensi udhëtimesh me avion, agjensi udhëtimi me avion, axhensi udhëtimesh, agjensi udhëtimesh tiranë, agjensi udhëtimi online, axhensi udhëtimi, udhëtim turistik, udhëtim, agjensi udhëtimi turistike, agjenci udhëtimi, oferta turistike, oferta për pushime, oferta pushimesh, agjensi turistike tiranë oferta, oferta pushimesh, oferta bileta avioni, oferta udhëtimi, oferta për bileta avioni, oferta udhëtimesh me avion, oferta për udhëtime turistike. 

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: