Bashkepunim me agjensite

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Per te gjitha agjensite e udhetimit!

Kalemi Travel, si operator turistik i licensuar nga Ministria e Turizmit, ofron bashkepunim me te gjitha agjensite ne Republiken e Shqiperise. Sherbimet qe ne ofrojme per partneret tane:

1. Ndertojme sistem rezervimi online per klientet tuaj si www.hobi.alSistemi do kete logon tuaj dhe adresen tuaj. E didikuar vetem per ju, ku klientet mund te kerkojne vete bileta avioni, hotele dhe te rezervojne direkt online me karte krediti. Mirembajtja dhe kujdesi per sistemin eshte falas nga ne.

Sherbimet qe ofrojme per partneret tane:

1. Bileta avioni – rezervoni online ne B2B – Bileta

2. Udhetime turistike – Rezervoni ne B2B – Udhetime 

3. Rezervime hotelesh ne gjithe boten  ne platformen B2B – Hotele

Nese nuk keni akses ne keto sisteme, lutemi dergoni kerkesen tuaj per bashkepunim ne [email protected]

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: