Moske, Saint Petersburg duke filluar nga 199 euro

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Mondaniteti Rus vjen per ju duke filluar nga 199 euro personi.

————-
Paketat Individuale (avion + hotel) mund te pergatiten nga agjentet tane per te gjitha destinacionet  qe ju mund te jeni te interesuar. Te gjitha hotelet dhe cmimet perkatese i gjeni ne www.hobi.al Vendosni destinacionin e preferuar, datat, nr e dhomave dhe zgjidhni hotelin apo resortin. Kujdes: nese zgjidhni vetem kategorine Hotel, kerkoni vetem per hotele, nese zgjidhni kategorine Flight + Hotel mund te kerkoni edhe per avionin e perfshire ne cmim. Rezervimin mund ta beni online me karte krediti, ose prane agjensise Kalemi Travel. Me pas kontaktoni agjentet tane per cmimin e transfertave per hotel per destinacionin qe ju keni zgjedhur.

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: