Cfare mund te vizitosh per 4 dite në Vjenë, Austri?

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Udhëtim në Vjenë, Austri

Kontaktoni me konsuletet e turizmit prane Kalemi Travel per te marre paketen tuaj te personalizuar per Malmo. Te gjitha hotelet mund t’i rezervoni edhe online ne www.hobi.al

Program i sugjeruar per kete udhetim:
(te gjitha udhetimet opsionale te permenduar me poshte mund t’i rezervoni direkt ne agjensi per te shmangur rradhet e gjata)

Dita e Parë: Ne pasdite, shetitje ne Maria Hilfer Strasse – rruga e mirenjohur per shopping ne Viene.

Dita e Dytë: Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit.

Dita e Tretë: Vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve.

Dita e Katërt: Kthimi ne Tirane

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj si psh:

  1. Bilete per te shijuar koncertin e Mozart & Strauss – 47 €/Person
  2. Vizite ne te gjitha pikat kryesore te Vienes, planifikuar 1- 2 dite – 26 €/Person
  3. Guide 2 ore ne qytet me guide te licensuar – 7 €/Person
  4. Bilete hyrese per ne Belvedere duke shmangur rradhen – 17 €/Person

Udhëtim në Vjenë, Austri, qytetin e kafeneve “baroque” dhe monumenteve perandorake. Ky udhëtim në Vienë vjen për turistët Shqiptarë nga Agjensi Udhëtimi me Avion Kalemi Travel. Kontaktoni Agjensi Udhëtimesh Tiranë Kalemi Tours për këtë udhëtim në Vienë, oferta për pushime, apo për udhëtime turistike të tjera. 

Na ndiqni në faqen tonë web dhe në Kalemi Travel Facebook Page për oferta, paketa turistike, udhëtime turistike, udhëtime ditore, udhëtime në vendet më të vecanta, ture në grup, bileta avioni, bileta autobusi, hotele për pushime verore, hotele për pushime dimërore e për shumë shërbime turistike të tjera. 

tags: viena, udhëtim në vienë, tiranë vienë, hotele në vienë, vienë tiranë, viti i ri në vienë, krishtlindje në vienë, viena austri, viena oferta, bileta avioni tiranë vienë, ofertë viena, hotel vienë, oferta viena, agjensi udhëtimi, udhëtime turistike, agjensi udhëtimesh, agjënsi udhëtimi tiranë, agjensi udhëtimesh me avion, agjensi udhëtimi me avion, axhensi udhëtimesh, agjensi udhëtimesh tiranë, agjensi udhëtimi online, axhensi udhëtimi, udhëtim turistik, udhëtim, agjensi udhëtimi turistike, agjenci udhëtimi, oferta turistike, oferta për pushime, oferta pushimesh, agjensi turistike tiranë oferta, oferta pushimesh, oferta bileta avioni, oferta udhëtimi, oferta për bileta avioni, oferta udhëtimesh me avion, oferta për udhëtime turistike. 

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: