Udhëtim në Bruksel, Belgjikë

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Udhëtim në Bruksel, 4 dite, 177€

Udhëtim në Bruksel, qytetin e arkitekturës fantastike. Ky udhëtim në Bruksel vjen për turistët Shqiptarë nga Agjensi Udhëtimesh me Avion Kalemi Travel. Kontaktoni Agjensi Udhëtimi Tiranë Kalemi Tours për këtë udhëtim në Bruksel, oferta për pushime, apo për udhëtime turistike të tjera. 

‼ Tani, udhetimet individuale mund t’i rezervoni online ne   www.hobi.al 
Zgjidhni opsionin “Holiday” qe perfshin avion + hotel, vendosni aeroportin nga deshironi te udhetoni, datat qe deshironi dhe do ju shfaqen te gjitha opsionet e hoteleve. Cmimet kane te perfshire edhe avionin. Rezervimin mund ta beni online me karte krediti ose prane agjensise.

Bruksel me nisje nga Shkupi duke filluar nga 177 €/Person.

21 Dhjetor 385 euro personi

11 Janar 293 euro personi

25 Janar 177 euro personi

08 Shkurt  177 euro personi

11-15 Shkurt 235 euro personi

Ne cmim perfshihet:

– Udhetimi me avion vajtje ardhje.
– Akomodimi ne Hotel per 3 nete qendrimi
– Mengjeset per te gjitha ditet e qendrimit

Nese deshironi hotele te tjera, i gjeni te gjitha ketu paraprakisht: www.hobi.al. Ne momentin e rezervimit, mund te shihni disa hotele qe ju pelqejne vete juve per t’i pasur pjese te paketes individuale, ne menyre qe te mbeteni edhe me te kenaqur nga pushimet tuaja.

Per opsione me nisje nga Shkupi ose Prishtina, ju lutem kontaktoni me agjentet tane.

SHENIM: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Ne disa raste, edhe nese rezervoni 4 jave para, mund te mos gjejme te njejten oferte, por agjentet tane do ju asistojne per te gjetur oferten me te mire. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kane periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara. Paketa akoma me te lira zakonisht i gjejme dhe me nisje fluturim direkt nga Podgorica.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj si psh:

  1. Bilete per hyrje ne Muzeun e Makinave, mundesi per te anashkaluar rradhen – 13 €/Person
  2. Vizite ne te gjitha pikat e atraksionit ne qytet planifikuar nga 1 deri ne 2 dite – 30 €/Person
  3. Bilete per hyrje ne “Atomium” mundesi per te anashkaluar rradhen – 17 €/Person
  4.  Dite e plote vizite ne Bruges me guide – 36 €/Person

Na ndiqni në faqen tonë web dhe në Kalemi Travel Facebook Page për oferta, paketa turistike, udhëtime turistike, udhëtime ditore, udhëtime në vendet më të vecanta, ture në grup, bileta avioni, bileta autobusi, hotele për pushime verore, hotele për pushime dimërore e për shumë shërbime turistike të tjera. 

tags: bruksel, bileta të lira tiranë bruksel, bileta avioni tiranë bruksel, bruksel belgjike, bileta avioni prishtinë bruksel, bileta avioni bruksel tiranë, hotel në bruksel, bileta avioni tiranë bruksel vajtje ardhje, tiranë-bruksel avion, bileta avioni shkup bruksel, bileta avioni tiran bruksel, bileta aurobusi bruksel tiranë, bileta avioni për bruksel, tiranë bruksel bileta avioni, bileta për bruksel, bruksel tiranë avion, prishtinë bruksel fluturime, bileta avioni bruksel prishtinë, fluturime tiranë bruksel, prishtinë bruksel, tirana bruksel, agjensi udhëtimi, udhëtime turistike, agjensi udhëtimesh, agjënsi udhëtimi tiranë, agjensi udhëtimesh me avion, agjensi udhëtimi me avion, axhensi udhëtimesh, agjensi udhëtimesh tiranë, agjensi udhëtimi online, axhensi udhëtimi, udhëtim turistik, udhëtim, agjensi udhëtimi turistike, agjenci udhëtimi, oferta turistike, oferta për pushime, oferta pushimesh, agjensi turistike tiranë oferta, oferta pushimesh, oferta bileta avioni, oferta udhëtimi, oferta për bileta avioni, oferta udhëtimesh me avion, oferta për udhëtime turistike. 

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: