Shkolla Verore

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:


Shkollat verore
jane nje nga pervojat me argetuese dhe me te vlefshme qe ju (apo femijet tuaj) mund te provoni ndonjehere. Gjate kesaj periudhe, ju  vizitoni nje vend te ri, shoqeroheni me moshataret tuaj nga e gjithe bota, shkembeni kulturat apo ekperiencat me ta, praktoni nje gjuhe te huaj, dhe mbi te gjitha pasuroni me shume njohurite ne degen apo profilin tuaj. 

Kalemi Travel ju sugjeron disa shkolla verore dhe ju ndihmon ne aplikimin, pranimin, organizimin e udhetimit dhe ne cdo detaj qe eksperienca juaj te jete e paharrueshme. 

Disa sugjerime per shkolla verore: 
Shkolla verore, Tallin, Estoni 
 Shkolla verore, Utrecht, Hollande 
 Shkolle verore, Rijeka, Kroaci
Shkolle verore, Frankfurt, Gjermani
 Shkolle verore, Mynih , Gjermani
Shkolle verore, Bukuresht, Rumani
Shkolle verore, Prage, Ceki


Dergojani miqve tuaj kete oferte me: