Category: Team Building

Programet dhe aktivitet me poshte jane sugjerime/ide per organizaten tuaj. Sipas kerkesave dhe nevojave te kompanise tuaj, stafi i Kalemi Travel i specializuar per Team Building dhe Staff Retreats mund t’ju sugjeroje aktivitete qe pershtaten me nevojat dhe profilin e kompanise tuaj. Gjithashtu, udhetimi mund te behet disa ditor dhe kudo ne bote, sipas kerkesave tuaja. Stafi yne eshte shume i specializuar dhe mund te organizoje trajnime per te gjitha nivelet, qofte edhe ato drejtuese, ne kompanine tuaj.