Kalemi Gift Card

Dhurata me e cmuar per te dashurit tuaj eshte nje udhetim!

Me Kalemi Gift Card ju mund t’i beni dhuraten me te bukur personit tuaj te zemres: nje udhetim. 

Si funksionon:
– Ju vendosni vleren qe deshironi t’i dhuroni dikujt
– Ne ju japim nje Kalemi Gift Card me vleren qe ju deshironi te dhuroni
– Personi qe merr Kalemi Gift Card paraqitet prane zyrave tona dhe e shpenzon ate vlere per nje udhetim qe ai zgjedh.

Kujdes:
– Kalemi Gift Card duhet te perdoret brenda 1 viti nga momenti i leshimit
– Nese vlera e udhetimit te zgjedhur eshte me e madhe se vlera e Kalemi Gift Card, diferenca mund te mbulohet me pagese ekstra.
– Ne rastet qe vlera e udhetimit te zgjedhur eshte me e vogel se vlera e Kalemi Gift Card, nuk ka rimbursim monetar.