Udhetime per Festat e Nentorit

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Udhetime per Festat e Nentorit – Udhetime me guide me autobus ose avion dhe paketa per hotelet ne rajon i gjeni te listuara me poshte.
Per paketa individuale (avion + hotel) na kontaktoni!
Klikoni mbi destinacionin e preferuar per programin dhe detajet:

Udhetime me avion – Kliko per detajet e programit:

► Charter ne Sharm el Sheikh All Inclusive, 25 Nentor, 8 dite All Inclusive duke filluar nga 599€
Stamboll, 25, 26, 27, 28, 29, 30 Nentor, 3 dite 269€
Rome – Firenze, 26 Nentor, 4 dite 419€
Abu Dhabi- Dubai, 24, 27 Nentor, 6 dite (me WizzAir) 499€
Madrid – Barcelone, 27 Nentor, 5 dite €499
Amsterdam, 26 Nentor, 4 Dite 499€
Spanjë dhe Portugali, 27 Nentor, 8 Dite €649
Rimini, Verona, Venecia, 27 Nentor, 4 dite 399€
Alberobello, Otranto, Taranto, 26 Nentor 4 dit 329€
Dubai – Abu Dhabi, 27 Nentor
(me FlyDubai)
Kryeqytetet Skandinave,€549
Vjenë, 27 Nentor, 4 Dit €369
Viene, Pragë, Budapest, 5 Dite €449

Budapest, 25 Nentor, 4 Dite 349€
Berlin, 26 Nentor, 4 Dite €399
Barcelonë, 26 Nentor, 4 dite 449€
Paris dhe Disneyland, 26 Nentor, 4 dite 499€
Mynih, Shtutgart, Nuremberg, 27 Nentor, 4 dite €399
Zyrih, Gjeneve, Bazel, 26 Nentor, 4 Dite 439€
Amsterdam, 26 Nentor, 4 Dite €499

Udhetime me autobus:

Dubrovnik, 3 dite €139
Selanik – Stamboll – Sofje, 25 Nentor, 5 dite €149
Pragë – Vjene, 24 Nentor, 7 Dite €299
Budva – Kotorr – Ulqin, 25, 28 Nentor, 2 Dite 59€
Mostar – Medjugorje, 25, 28 Nentor, 2 dite €65
Meteora – Kallabaka – Janine, 25, 28 Nentor, 2 Dite €60
Bukuresht, 26 Nentor, 4 dite €169
Strasburg, Zyrih, 24 Nentor, 7 dite 369€
Prishtine – Peje – Ujevara e Drinit, 25, 28 Nentor, 2 dite €49
Zagreb, Sarajevë, Dubrovnik, 25 Nentor, 4 Ditë, €149
Bregdeti Dalmat, 25 Nentor, 4 Dite, €159
Struge – Oher, 25, 28 Nentor, 2 dite €55
Vjenë – Budapest – Beograd, 25 Nentor, 5 dite, €249
Paris, Mynih, 24 Nentor, 7 Ditë, €399

Udhetime ne Shqiperi:

Udhëtim në Korçë – Voskopojë 25, 28 Nentor, 2 ditë 69€
Valbone – 25, 28 Nentor, 2 dite 89€
Udhëtim në Theth, 25, 28 Nentor, 2 ditë, €79

Hotele (pa transport) – akomodimi 2 nete 3 dite:

Bianca Resort 5* Kolashin 127€
Chedi Luštica Bay Tivat 5*, 190€
Avala Resort 4* Budva 4* 99€
Splendid Resort 5* Budva 110€
Blue Kotor Bay 5*, 149€
Rixos Premium Dubrovnik 5* 170€

Udhetime per Festat e Nentorit

Kalemi Travel ne Facebook

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: