Avala Resort & Villas 4* – Budva

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:
AVALA RESORT & SPA 4* #BUDVA
Festat e Nentorit – 99€/Person
🎀Perfshihet:
– Akomodimi ne hotel
– Mengjesi & Darka
– Pishina e brendshme, Jacuzzi, Sauna, Fitness
– Wi-Fi
– Parking
❌Extra taksa qytetit 1.5€ per adult / 0.5€ per femijet
❌Transporti personal

Na ndiqni në faqen tonë web dhe në Kalemi Travel Facebook Page për oferta, paketa turistike, udhëtime turistike, udhëtime ditore, udhëtime në vendet më të vecanta, ture në grup, bileta avioni, bileta autobusi, hotele për pushime verore, hotele për pushime dimërore e për shumë shërbime turistike të tjera.

tags: udhëtim në Avala Resort, pushime ne Avala Resort, Budva oferta, hotele ne dubrovnik, fundjave në dubrovnik, kalemi travel dubrovnik, paketa turistike dubrovnik, kroaci dubrovnik, hotel në dubrovnik kroaci, hotele në dubrovnik kroaci, oferta për dubrovnik, oferta dubrovnik, dubrovnik kroaci, dubrovnik paketa turistike, dubrovnik mars, dubrovnik hotel sheraton, ofertë dubrovnik, tour dubrovnik, dubrovnik all inclusive, tiranë dubrovnik, tours from dubrovnik, tours in dubrovnik, guida turistike, guidë turistike, guidat turistike, udhëtime me guidë, oferta me guidë, udhëtime turistike me autobus, bileta autobusi, udhëtime me autobus, agjensi udhëtimesh me autobus, agjensi udhëtimi me autobus, udhëtim me autobus, agjensi turistike me autobus, bileta autobusi online, agjensi udhëtimi, udhëtime turistike, agjensi udhëtimesh, agjensi udhëtimi tiranë, axhensi udhëtimesh, agjensi udhëtimesh tiranë, agjensi udhëtimi online, axhensi udhëtimi, udhëtim turistik, udhëtim, agjensi udhëtimi turistike, agjenci udhëtimi, oferta turistike, oferta për pushime, oferta pushimesh, agjensi turistike tiranë oferta, oferta pushimesh, oferta bileta avioni, oferta udhëtimi, oferta për udhëtime turistike. 

Dergojani miqve tuaj kete oferte me: